Resultaat 1–24 van de 1191 resultaten wordt getoond

Kwalitatief goed en duurzaam houten speelgoed

Bij DoeppieDee vind je een groot assortiment aan houten speelgoed en profiteer je van scherpe prijzen. Het houten speelgoed in onze online winkel is ingedeeld in een aantal hoofdcategorieën.

Houten speelgoed (breed assortiment)

Onder de categorie houten speelgoed vind je een grote variatie aan leuke producten, zoals blokken, puzzels, spelletjes en bijvoorbeeld muziek speelgoed. Ook vind je hier (eenvoudig tot zeer uitdagend) speelgoed om de motoriek te stimuleren en voor de hele kleintjes leuk en verantwoord baby speelgoed. Kijk ook vooral bij rollenspellen. Hier vind je alles voor een urenlang en fantasierijk rollenspel, bijvoorbeeld om winkeltje te spelen, het leven op de boerderij na te bootsen of juist in een (dieren)ziekenhuis. Ieder kind kan hier geen genoeg van krijgen.  Ook in de categorie sint & kerst vindt je tal van sfeervolle cadeautjes voor deze bijzonder en gezellige maand.

Treinen & garages (treinsets, treinaccessoires, garages en auto’s)

Ook voor de kleine treinmachinist of de junior autocoureur is er elk wat wils. DoeppieDee biedt namelijk een brede collectie aan houten voertuigen en garages. Ook vindt je bij ons een mooie selectie en treinsets en vele treinaccessoires om een uitgebreid netwerk te maken, inclusief bruggen, tunnels en verschillende soorten gebouwen.

Jongens, maar ook meisjes spelen hier graag mee. Je kan fijn spelen met een auto of graafmachine maar je kan ook een heel dorp of stad maken, inclusief een volledig spoornet. Laat je fantasie de vrije loop en creëer je eigen wereld! Ook als je een cadeau zoekt voor een kind vind je hier altijd wat leuks.

Koken (speelgoedkeukentjes, keukenaccessoires en speeleten)

Elke chefkok in spe kan uren spelen met een leuken houten speelgoedkeukentje met keukenaccessoires en niet te vergeten houten speeleten. Met meer dan 500 artikelen vind je hier echt alles wat nodig is voor je speelgoedkeukentje en natuurlijk om te verkopen in een winkeltje.

Het speeleten is onderverdeeld in categorieën zodat je snel kan vinden wat je nodig hebt, net als in een echte supermarkt.

Overig (boeken, sale en meer)

Naast houten speelgoed verkoopt DoeppieDee ook een selectie van de leukste kinder voorlees- en prenten boeken. Voorlezen heeft tal van positieve effecten op de ontwikkeling van kinderen. Voorlezen draagt bij tot een betere taal- en leesvaardigheid van het kind. Hoe vroeger en regelmatiger kinderen worden voorgelezen, hoe groter de voordelen zijn. Neem hier dus vooral een kijkje. In de categorie sale vind je een uitgebreid aanbod aan afgeprijsd speelgoed, hier is altijd wat leuks te vinden.

 

Vele jaren plezier, leren en ontwikkelen
Kinderen spelen graag met houten speelgoed. Niet omdat houten speelgoed beter speelt maar omdat het vaak steviger is dan plastic speelgoed. Het speelgoed heeft een natuurlijk gevoel, is robuust en stevig. Met een zo laag mogelijke impact op de natuur. Dit alles, samen met het tijdloze aspect, staat garant voor vele jaren van plezier, leren en ontwikkelen. Het stimuleert om zelf te ondernemen en stimuleert de creativiteit en fantasie wat weer voor een positieve ontwikkeling zorgt.

 

Veilig en duurzaam speelgoed
Houten speelgoed is natuurlijk beter voor het milieu dan plastic speelgoed. Bij de productie van plastic komen veel schadelijke stoffen vrij. Ons houten speelgoed is volkomen veilig en gaat ook nog eens veel langer mee dan plastic speelgoed. Goed voor vele jaren speelplezier!

 

Gratis cadeauservice
Wanneer je bij het afronden van jouw bestelling aangeeft dat jouw bestelling een cadeau is pakt DoeppieDee deze altijd gratis, zo mooi mogelijk in. Wij hebben keuze uit verschillende motieven cadeaupapier (Kerst, Sinterklaas en verjaardag/overig), passend bij verschillende gelegenheden. Het is mogelijk een cadeau rechtstreeks bij de ontvanger te bezorgen, wij verpakken de bestelling dan voor je in een mooie cadeauverpakking en voegen de factuur niet toe. Ook als je andere wensen hebt dan vernemen wij dit graag. Op deze manier verzend je een zeer mooi en persoonlijk cadeau.