Verzending en levertijd

Bezorging

Het grootste gedeelte van onze leveringen gaat via PostNL. Af en toe wordt ook gebruik gemaakt van andere bezorgdiensten zoals DPD of GLS.

Per e-mail word je op de hoogte gehouden van de status van jouw bestelling door middel van een track & trace code.

Levertijd

Wij hebben de meeste producten op voorraad. Bestellingen op werkdagen vóór 14:00 uur geplaatst en online betaald, worden dezelfde dag verstuurd.

Bestellingen gedaan in het weekend worden op de eerstvolgende werkdag verwerkt.

De meeste pakketjes worden dan de volgende dag bezorgd. Op sommige artikelen geldt een langere levertijd. Dit staat dan per artikel in de omschrijving.

Internationale bezorging: voor alle producten geldt een levertijd van 2 tot 5 werkdagen.

Vóór 14:00 uur besteld => geleverd:
Maandag => dinsdag
Dinsdag => woensdag
Woensdag => donderdag
Donderdag => vrijdag
Vrijdag => zaterdag
Zaterdag => dinsdag
Zondag => dinsdag

Een enkele keer komt het voor dat PostNL er langer over doet jouw bestelling te bezorgen. Helaas hebben wij geen invloed op het bezorgproces van PostNL.

Verzendkosten Nederland

Jouw bestelling kan verstuurd worden op twee manieren:

  • Brievenbuspost via PostNL. Als jouw pakket door de brievenbus kan, dan doen wij dat. De kosten zijn dan € 3,99. Je krijgt een track & trace code via e-mail om jouw pakket te volgen.
  • Pakket via PostNL. Dit kost € 5,99 per bestelling. Het pakket wordt dan bij je thuis afgeleverd. Bij pakketten krijg je een track & trace code via e-mail. Op deze manier kun je het pakket volgen.

Bij bestellingen vanaf 35 euro brengen wij GÉÉN verzendkosten in rekening!

Verzendkosten België en Duitsland

Naar België versturen we altijd via PostNL.

  • Dit kost € 8,99 per pakket. Het pakket wordt dan bij je thuis afgeleverd. Bij pakketten krijg je een track & trace code via e-mail. Op deze manier kun je het pakket volgen.

Bij bestellingen vanaf 49 euro brengen wij GÉÉN verzendkosten in rekening!

Afhalen

Afhalen op afspraak is mogelijk. Wij horen graag, via een e-mail naar webshop@doeppiedee.nl, wanneer je jouw bestelling op zou willen halen. Het adres is Groningerstraat 116 in De Punt. Als je het product nog niet betaald hebt ("aan de deur betalen") dan kunnen wij het product maximaal 5 dagen reserveren (heb je al betaald dan geldt dit natuurlijk niet).