Toont alle 18 resultaten

Treinsets

Kinderen leren veel van houten treinsets. De fantasie wordt namelijk volop geprikkeld. Juist omdat er zoveel mogelijk is. Je kind zal niet snel uitgespeeld zijn want er zijn zoveel mogelijkheden. Eindeloze combinaties door de extra treinrails, verschillende soorten treinbanen en accessoires. Het makkelijk in elkaar zetten van de houten treinsets zorgt ervoor dat de fijne motoriek van het kind bevorderd wordt en het logisch denkvermogen wordt vergroot.

Voor jonge kinderen is een eenvoudige houten trein, zoals het bekende 8-je, leuk om mee te beginnen. Voor de wat oudere kinderen zijn de grote treinbanen met stations, bruggen, kranen en andere voertuigen de ultieme uitdaging. Ze kunnen hierdoor volop hun fantasie gebruiken. Kinderen spelen eindeloos met de prachtige houten treinsets die verkrijgbaar zijn bij DoeppieDee. Alle treinsets zijn uit te breiden met losse rails, een tunnel, een brug of een ander onderdeel.

Houten treinbanen zijn altijd leuk om mee te spelen. Bouw samen aan een leuke treinbaan en laat de locomotief met aanhangers maar rijden over het spoor.

DoeppieDee heeft een selectie gemaakt van een aantal complete treinsets die ook nog eens aantrekkelijk zijn geprijsd. De treinbanen zijn van hoge kwaliteit en gaan jarenlang mee.