Resultaat 1–24 van de 41 resultaten wordt getoond

Treinaccessoires

Heb je meer onderdelen voor je houten treinset nodig? Upgrade je treinbaan met een brug, tunnel of een spoorwegovergang. Met deze losse onderdelen is het mogelijk om je houten treinbaan steeds verder uit te breiden. Naast de onderdelen kan je ook kiezen voor extra rails. Deze zorgen voor langer speelplezier en vormen een uitstekende uitbreiding op treinsets.

Met houten trein accessoires maak je jouw trein sets nog leuker! Bruggen, gebouwen, tunnels en nog veel meer. Met diverse extra’s geef je de spoorbaan de finishing touch. Juist de accessoires maken een treinbaan leuk om mee te spelen. Jouw trein wil immers niet alleen maar rondjes rijden over het spoor. Het is veel leuker om even te stoppen bij een station, door een tunnel te rijden, over een brug te crossen, in een haven te lossen of je trein te parkeren in een remise.

Met houten trein accessoires kun je ieder kind verrassen. Van accessoires kun je nooit genoeg hebben. Ze zijn de perfecte aanvulling voor iedere trein set Omdat de houten trein accessoires zo’n belangrijk onderdeel van de spoorbaan zijn, hebben wij deze ruimschoots in ons assortiment opgenomen.

Met onze accessoires kun je de houten treinbaan nog leuker en groter maken. Voor alle verschillende soorten treinbanen hebben we leuke extra’s. Bekijk ons totale aanbod met houten trein accessoires en kies jouw favoriet.