Handauto Hape

 4,99

Deze hand aangedreven auto’s gaan net zo hard als je peuter. Een houten auto met mooie felle kleuren en makkelijk vast te pakken door kleine handjes. Geen kleine onderdelen, dus ook kleine kinderen kunnen er veilig mee spelen. Racen maar.

Artikelnummer: DD0282 Categorie:

De voordelen van

DoeppieDee

Bij DoeppieDee vindt u een groot assortiment aan houten speelgoed en profiteert u van scherpe prijzen.

Geen verzendkosten bij iedere order boven de € 35,-.

Bestellingen vóór 14.00 uur geplaatst worden dezelfde dag verzonden.

Cadeauservice: Wanneer u bij het afronden van de bestelling in het opmerkingenveld aangeeft dat uw bestelling een cadeau is, pakt DoeppieDee deze altijd gratis, zo mooi mogelijk in.

Handauto Hape
Deze hand aangedreven auto’s gaan net zo hard als je peuter. Houten handauto Hape met mooie felle kleuren en makkelijk vast te pakken door kleine handjes. Geen kleine onderdelen, dus ook kleine kinderen kunnen er veilig mee spelen. Racen maar met deze handauto. Deze handauto is verkrijgbaar in de kleuren geel, rood, groen en blauw.

Klik hier voor handauto Goki

Meer over Hape
Bij Hape Speelgoed heeft de veiligheid en kwaliteit van de producten de hoogste prioriteit. Dat geldt zeker ook voor deze handauto. Hape verkoopt uitsluitend speelgoed van hoogwaardige, duurzame materialen. Het assortiment bestaat dan ook voor een groot gedeelte uit houten speelgoed: Hape is ’s werelds grootste producent van houten speelgoed. Ook maakt Hape gebruik van de duurzame eigenschap van bamboe. Speelgoed van Hape is altijd een combinatie tussen wereldwijd denken en duurzame verantwoordelijkheid, van het ontwerpproces tot aan de levering. De samenwerking tussen internationale en lokale medewerkers heeft een bedrijfscultuur gecreëerd met begrip en respect voor de wereld waarin we leven. Duurzaamheid, educatie, innovatie en plezier: Hape vertegenwoordigt de nieuwe generatie speelgoed.
Hape’s hoogste prioriteit is de veiligheid van het speelgoed. Daarom stellen zij hoge eisen aan de kwaliteit ervan. De producten van Hape komen dan ook overeen met de Europese en Amerikaanse veiligheid- en kwaliteitsstandaarden óf overtreffen ze zelfs. Ook worden alle chemische materialen gecontroleerd en is iedere zending getest door een gecertificeerd extern laboratorium. Om er zeker van te zijn dat jouw kindje veilig met ons speelgoed kan spelen, voeren zij tijdens iedere productiecyclus een veiligheidstest uit op de eerste batch van een nieuw product. Veel van de producten zijn dan ook bekroond met prijzen van allerlei instellingen.

Het unieke assortiment van Hape shop je eenvoudig en snel bij ons!