Stop Drip

 1,99

Wat een handige uitvinding, voor een erg herkenbaar probleem! Tijdens het spelen is het natuurlijk fijn om even af te koelen met een lekker ijsje. Maar in de felle zon smelt een ijsje soms sneller dan kinderen bij kunnen houden. En plakkende handjes zijn natuurlijk erg vervelend tijdens het spelen. Het Stop Drip opvangbakje voor ijsjes is de ideale oplossing. Met dit bakje blijven het ijsstokje en kinderhandjes schoon.
Een eenvoudig plastic bakje in een mooie opvallende kleur. In het Stop Drip bakje zit een opening die precies groot genoeg is om een ijsstokje doorheen te doen.

Uitverkocht

Artikelnummer: DD0132 Categorie:

De voordelen van

DoeppieDee

Bij DoeppieDee vindt u een groot assortiment aan houten speelgoed en profiteert u van scherpe prijzen.

Geen verzendkosten bij iedere order boven de € 35,-.

Bestellingen vóór 14.00 uur geplaatst worden dezelfde dag verzonden.

Cadeauservice: Wanneer u bij het afronden van de bestelling in het opmerkingenveld aangeeft dat uw bestelling een cadeau is, pakt DoeppieDee deze altijd gratis, zo mooi mogelijk in.

Stop Drip
Stop drip, wat een handige uitvinding voor een erg herkenbaar probleem! Tijdens het spelen is het natuurlijk fijn om even af te koelen met een lekker ijsje. Maar in de felle zon smelt een ijsje soms sneller dan kinderen bij kunnen houden. En plakkende handjes zijn natuurlijk erg vervelend tijdens het spelen. Het opvangbakje voor ijsjes is de ideale oplossing. Met dit bakje blijven het ijsstokje en kinderhandjes schoon.
Een eenvoudig plastic bakje in een mooie opvallende kleur. In het bakje zit een opening die precies groot genoeg is om een ijsstokje doorheen te doen.

Een baby kan waterijsjes eten vanaf ongeveer 6 maanden. Het beste is om deze zelf te maken. Zo weet je zeker dat er niets in zit wat ongezond is voor je kindje. Melk kan je bijvoorbeeld beter pas vanaf 12 maanden geven. Ook suiker en kleurstoffen zijn niet goed voor je kindje. Gelukkig kan je met vers fruit en een keukenmachine makkelijk ijsjes maken.
Een waterijsje is een leuke manier om je kindje nieuwe fruitsmaken te helpen ontdekken. Probeer bijvoorbeeld eens om eerst een likje van het ijsje te nemen en dan een hapje van het verse fruit. Smaakt het anders? Zo koelt je kleine af en ontwikkelt hij tegelijkertijd zijn smaak. Begin met waterijsjes van één soort fruit, zodat je baby rustig went.

Bekijk ook de houten IJsjes in blikje Erzi