Foto van spelend kind in slaapkamer met houten speelgoed - Over Doeppiedee

Over DoeppieDee

Onze missie is om hoogwaardig houten speelgoed toegankelijk te maken voor ouders en kinderen. We begrijpen dat ouders op zoek zijn naar speelgoed dat niet alleen leuk is, maar ook educatief en duurzaam. Daarom hebben we onze collectie zorgvuldig samengesteld met oog voor detail en kwaliteit.

We zijn er trots op om samen te werken met toonaangevende merken en stellen je in staat om de beste keuze voor je kinderen te maken. Bezoek onze webshop vandaag nog en ontdek de magische wereld van houten speelgoed.

Image

Laat je betoveren door de kwaliteit, educatie en plezier die deze houten speeleten bieden. Bij Doeppiedee geloven we in de ontwikkeling en het geluk van kinderen door middel van hoogwaardig speelgoed, en we nodigen je uit om deel uit te maken van deze reis.

DoeppieDee is leverancier van o.a. de volgende merken: Erzi, Bigjigs, Viga, Mamamemo, Little Dutch, Trixie, Santoys, Hape, New Classic Toys en Small Foot. Zie onze merkenpagina voor een overzicht van al onze merken.

Klanttevredenheid en een goede service vinden wij heel belangrijk. Wanneer u speciale wensen heeft neem dan contact met ons op. Ook als u van een product een groter aantal wilt bestellen dan aanwezig kunt u ons dat laten weten.

Heel veel tevreden klanten gingen je al voor:

Henk
16 apr 2024
Leuk en attent bedrijf
Lees meer...
Karin Kraak-Cocx
09 apr 2024
Uitmuntend
Lees meer...
Melanie Huter
27 mrt 2024
Prima
Lees meer...
Hiske
26 mrt 2024
Alles netjes en snel geleverd! Top!
Lees meer...
B. Koopmans
13 mrt 2024
Snelle levering, moaie producten, netjes verpakt.
Lees meer...
Roos-Anne
13 mrt 2024
Fantastisch!
Lees meer...