Foto van spelend kind in slaapkamer met houten speelgoed - Over Doeppiedee

Over DoeppieDee

Onze missie is om hoogwaardig houten speelgoed toegankelijk te maken voor ouders en kinderen. We begrijpen dat ouders op zoek zijn naar speelgoed dat niet alleen leuk is, maar ook educatief en duurzaam. Daarom hebben we onze collectie zorgvuldig samengesteld met oog voor detail en kwaliteit.

We zijn er trots op om samen te werken met toonaangevende merken en stellen je in staat om de beste keuze voor je kinderen te maken. Bezoek onze webshop vandaag nog en ontdek de magische wereld van houten speelgoed.

Image

Laat je betoveren door de kwaliteit, educatie en plezier die deze houten speeleten bieden. Bij Doeppiedee geloven we in de ontwikkeling en het geluk van kinderen door middel van hoogwaardig speelgoed, en we nodigen je uit om deel uit te maken van deze reis.

DoeppieDee is leverancier van o.a. de volgende merken: Erzi, Bigjigs, Viga, Mamamemo, Little Dutch, Trixie, Santoys, Hape, New Classic Toys en Small Foot. Zie onze merkenpagina voor een overzicht van al onze merken.

Klanttevredenheid en een goede service vinden wij heel belangrijk. Wanneer u speciale wensen heeft neem dan contact met ons op. Ook als u van een product een groter aantal wilt bestellen dan aanwezig kunt u ons dat laten weten.

Heel veel tevreden klanten gingen je al voor:

Sigrid
24 sep 2023 - FeedbackCompany
Snelle levering. Persoonlijk. Leuk extraatje
Hyuiopiokliouyt
22 sep 2023 - FeedbackCompany
Meer dan formidabel
Anita
21 sep 2023 - FeedbackCompany
Heel goed
D.v.d.S.
19 sep 2023 - FeedbackCompany
Snelle levering, netjes verpakt en ook nog 2 kleine extra presentjes. Héél leuk!
Sandra Van Lohuizen
13 sep 2023 - FeedbackCompany
Grappige houten treinrails, mooi ingepakt en snel geleverd. Mijn kleinzoon speelt er de hele dag mee.
Jeannette
06 sep 2023 - FeedbackCompany
Super!
Snelle levering, mooi ingepakt, persoonlijk kaartje erbij. Dit is hoe het zou moeten zijn. Niet...
Lees meer...