Toont alle 12 resultaten

Meer over Vilac

Vilac is een Frans speelgoedmerk gevestigd in de Franse Jura. Het maakt tijdloos speelgoed. Je vindt tussen dit speelgoed altijd een geschikt cadeautje. Het speelgoedmerk bestaat inmiddels 100 jaar en blijft nostalgisch. “Het speelgoed doet aan vroeger denken”. Kunstenaars die bij Vilac in dienst zijn weten treffend die sfeer weer te geven in mooie tekeningen en ontwerpen, niet tot een stereotyp en vaak met een Frans accent. Het speelgoed wordt op ambachtelijke wijze gemaakt, maar met nieuwe kleuren en nieuwe ontwerpen. Het is de passie van Vilac om mooi, duurzaam en tijdloos speelgoed te maken. Ze willen de fantasie van kinderen stimuleren en klassiek speelgoed in een nieuw jasje steken. Typisch speelgoed dat van generatie op generatie over gaat.

Het merk Vilac is er trots op dat het speelgoed kan bijdragen aan de ontwikkeling van de creativiteit van het kind. Ze wil het kind laten leren door te spelen, want ze geloven dat elk kind bijzonder is. Het bedrijf heeft dan ook een grote variatie aan uniek speelgoed, voor ieder wat wils. Er is speelgoed voor alle leeftijden en interesses.

Vilac produceert duurzaam speelgoed van hoge kwaliteit, waardoor het lang meegaat en je er dus altijd plezier van kunt blijven hebben. Het bedrijf is gespecialiseerd in het produceren van handbeschilderd houten speelgoed van hoge kwaliteit dat ontworpen is om jarenlang mee te kunnen spelen. De geweldige speelgoedcollectie is een prachtig voorbeeld van de toewijding van het bedrijf aan kwaliteit en vakmanschap. De collectie zorgt gegarandeerd voor urenlang speelplezier voor kinderen van alle leeftijden.

Het bedrijf gebruikt alleen hout voor hun houten speelgoed dat afkomstig is uit bossen die duurzaam beheerd worden, met het oog op biodiversiteit. Dit betekent dat Vilac niet alleen verantwoord omgaat met het milieu, maar ook bijdraagt aan het behoud ervan. Als je op zoek bent naar eco-vriendelijk en uniek speelgoed, is Vilac zeker een bedrijf dat je moet overwegen.

Het unieke assortiment van Vilac shop je eenvoudig en snel bij DoeppieDee!