Toont alle 4 resultaten

Meer over Njoykids

Njoykids heeft sinds 25 jaar hoogwaardig houten speelgoed. Njoykids houten speelgoed wordt met veel aandacht voor detail gemaakt van rubberboomhout in Thailand. De producten zijn van uitstekende kwaliteit doordat er veel massief hout en multiplex is gebruikt in plaats van MDF. Njoykids staat voor een overtuigende prijs-kwaliteitverhouding.
Het merk is gespecialiseerd in de vervaardiging van houten speelgoed, spelletjes en meubels. 100% van de producten worden in hun eigen fabriek in Thailand gebouwd. Al het speelgoed is gemaakt van rubberhout. Rubber hout is een milieuvriendelijk, duurzaam en hoogwaardig hout. Rubberhout wordt gekapt als bijproduct van het ruimen van rubberbomen, die meer dan 25 jaar oud zijn en niet langer de productie van latex voor commerciële toepassingen kunnen dienen. Op de plaats van de gekapte bomen worden weer nieuwe rubber bomen geplant.
Met bekwaam vakmanschap en niet-giftige verf staat de veiligheid van ieder stuk speelgoed voorop. Elk stuk speelgoed voldoet aan of overtreft de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen. Alle producten voldoen aan de nieuwste EN71 en ASTM richtlijnen.

Het unieke assortiment van Njoykids shop je eenvoudig en snel bij DoeppieDee!