Toont alle 12 resultaten

Meer over Little Dutch

Little Dutch is een Nederlands merk voor baby’s, peuters en kleuters. Het eigen designteam creëert met veel liefde en passie al meer dan 10 jaar een ruime collectie veelzijdige producten die even interessant als praktisch zijn. Voor in huis of voor onderweg. Voor jezelf of om cadeau te geven. De designs zijn een verrijking voor wie opvoedt of opgroeit.

Little Dutch zorgt dat alle producten échte aanwinsten zijn. Ze denken aan de kleintjes, maar volgen ook de wensen van hun ouders. Zo zijn de designs niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook uitdagend om mee te spelen en veilig om te gebruiken. De producten hebben een eigen look & feel. Ze zijn tijdloos, maar ook verrassend. Zodat ze perfect passen in de dagelijkse gezinsroutine en tegelijkertijd goed matchen met het interieur.

Voor Little Dutch is kwaliteit even belangrijk als het ontwerp. De producten worden met grote zorg samengesteld en uitvoerig getest. Het merk kiest voor verrassende details. En werken met de mooiste materialen. Met mooi ontworpen, comfortabele kwaliteitsproducten willen ze iedere grote en kleine stap in de ontwikkeling van een kind plezieriger maken.

Het unieke assortiment van Little Dutch shopt u eenvoudig en snel bij ons!