Toont alle 14 resultaten

Meer over Hess

Het houten baby- en peuterspeelgoed van Hess stimuleert al van jongs af aan de wereld om je heen te ontdekken. De houten rammelaars, speenkettingen, mobiles, cliphangers en babygyms zijn mooi vorm gegeven en verkrijgbaar in verschillende kleuren.
Het speelgoed wordt 100% in Duitsland gefabriceerd. Daarvoor gebruiken ze uitsluitend lokale houtsoorten, zoals beuken en esdoorn.
De veiligheid van de producten staat hoog in het vaandel. Het productieproces verloopt milieuvriendelijk en met behulp van kindvriendelijke materialen.
Hess speelgoed is afkomstig uit het Duitse Olbernhaunin het Ertsgebergte voldoet aan de zwaarste kinderspeelgoedkeuring van de EN 71 en is daarmee verantwoord en veilig voor uw kindje. Regelmatige controles (intern en door testinstituten)  garanderen deze veiligheid. Ze bieden een breed assortiment vrolijk gekleurde aantrekkelijke en zeker innovatieve speelstukken. Lakken zijn op waterbasis, niet giftig en hechtvast. Primair blijft Hess bij zijn doel om speelgoed te leveren dat vanaf de eerste dag interessant is en bijdraagt aan de ontwikkeling van uw kindje.

Het unieke assortiment van Hess shop je eenvoudig en snel bij DoeppieDee!