FILTERS

Geselecteerde filters

Prijs

Leeftijd

Merk

Materiaal

Resultaat 1–24 van de 194 resultaten wordt getoond

Bij Doeppiedee vind je groot aanbod aan houten speelgoed van Erzi. Naast een aantal uitdagende spelletjes bieden wij vooral veel speeleten aan van dit degelijke en duurzame Duitse merk. Het speeleten ziet er levensecht uit en staat garant voor urenlang speelplezier. Dus ben je op zoek naar speeleten om te verkopen in een speelgoedwinkeltje of te gebruiken in je speelgoedkeukentje? Kijk dan vooral naar al het mooie speeleten van dit merk.

Meer over Erzi

De Erzi-speelwereld stuurt kinderen en volwassenen op een spannende ontdekkingsreis. De producten zijn speciaal ontworpen om de ontwikkeling van kinderen te bevorderen. Productie volgens milieuvriendelijke richtlijnen is net zo belangrijk als de zuiverheid van de gebruikte materialen. Elk product voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen en is het resultaat van gepassioneerd vakmanschap.
De natuurgetrouwe ontwerpen van het houten speelgoed komen niet alleen tot uitdrukking in de vorm, maar ook in het kleurgebruik. Dat op niet-giftige waterbasis is en daardoor langer mooi blijft.
Het speelgoed inspireert het spel van kinderen en stimuleert spelenderwijs de ontwikkeling van kinderen.

Het unieke assortiment van Erzi shop je eenvoudig en snel bij DoeppieDee!