Resultaat 1–24 van de 248 resultaten wordt getoond

Bigjigs: meesters in houten speelgoed met een rijke historie

Bigjigs Toys is een gerespecteerd Engels merk dat bekend staat om zijn toewijding aan kwalitatief hoogwaardig houten speelgoed. Met een geschiedenis die teruggaat tot het begin van de jaren 1980, heeft het merk zich gevestigd als een van de meest geliefde en vertrouwde namen in de wereld van houten speelgoed.

De beginjaren
De reis begon in Kent, Engeland, toen Peter Ireland het bedrijf oprichtte met een duidelijke visie voor ogen: het creëren van duurzaam, veilig en educatief speelgoed voor kinderen. Het begon allemaal met een bescheiden aanbod van houten treinsets en treinaccessoires, maar al snel groeide het assortiment om aan de behoeften van kinderen en ouders te voldoen.

De Bigjigs visie
De kern van Bigjigs Toys is de overtuiging dat kinderen leren en zich ontwikkelen door middel van spel. Het merk streeft ernaar om speelgoed te ontwerpen dat niet alleen leuk is, maar ook de verbeelding, creativiteit en cognitieve vaardigheden van kinderen stimuleert. Dit komt tot uiting in de uitgebreide collectie houten speelgoed die het te bieden heeft.

Houten treinsets en treinaccessoires: alles voor de kleine treinmachinist
Bigjigs is vooral beroemd om zijn prachtige houten treinsets en treinaccessoires. Deze sets bieden kinderen niet alleen eindeloos speelplezier, maar stimuleren ook hun ruimtelijk inzicht en probleemoplossend vermogen. Met gedetailleerde locomotieven, wagons, rails en accessoires kunnen kinderen hun eigen spoorwegavonturen creëren. Wij verkopen kleine treinsets zoals Treinset junior 20-delig Bigjigs, tot hele grote sets met alles erop en aan zoals bijvoorbeeld de Goederentreinset 130-delig Bigjigs.

Speeleten en keukenaccessoires: wordt een echte chefkok
Naast treinsets heeft Bigjigs ook een zeer uitgebreide reeks houten speeleten en keukenaccessoires. Hiermee kunnen kinderen hun culinaire vaardigheden ontwikkelen terwijl ze plezier hebben in hun eigen keukentje. De realistische uitstraling van het speeleten en de accessoires moedigt kinderen aan om creatieve gerechten te bereiden en helpt hen meer te leren over verschillende soorten voedsel.

Spelletjes en puzzels: geen uitdaging te groot
Bigjigs begrijpt dat leren ook leuk kan zijn, en daarom bieden ze een breed scala aan educatieve spelletjes en puzzels. Deze uitdagende activiteiten bevorderen de cognitieve ontwikkeling van kinderen terwijl ze zich vermaken. Van verschillende soorten puzzels tot spelletjes van klein tot groot, kortom voor elk wat wils.

Rollenspel speelgoed: gebruik je fantasie in het naspelen
Het assortiment omvat ook rollenspel speelgoed, waarmee kinderen hun verbeelding de vrije loop kunnen laten. Of het nu gaat om een Werkbank met gereedschap Bigjigs, een Piratenschip Bigjigs, Ziekenhuis Bigjigs, het spelen van een bepaald beroep zoals dierenarts of het naspelen van andere alledaagse situaties, dit speelgoed moedigt sociale interactie en creatief denken aan.

Baby speelgoed: de perfecte start voor kleine ontdekkers
Voor de allerkleinsten heeft Bigjigs ook een prachtige collectie houten baby speelgoed ontwikkeld. Deze zorgvuldig ontworpen stukken zijn speciaal gemaakt om de zintuigen van baby’s te prikkelen en hun motorische vaardigheden te stimuleren. Van een kleurrijke Activiteitenbord bloem Bigjigs, een Trekeend Bigjigs tot een  schattige Wiggly worm Bigjigs, het baby speelgoed is veilig, duurzaam en aantrekkelijk voor nieuwsgierige kleine handjes en oogjes. Met baby speelgoed geef je de jongste ontdekkers de perfecte start op hun reis van spelend leren. Ontdek deze schattige en educatieve artikelen in de Doeppiedee webshop en geef je baby een geweldige start in de wereld van houten speelgoed.

De voordelen van Bigjigs houten speelgoed
Wat maakt Bigjigs Toys zo speciaal? Het begint met de kwaliteit van het gebruikte materiaal. Bigjigs maakt gebruik van duurzaam hout van hoge kwaliteit, waardoor hun speelgoed bestand is tegen de tand des tijds en geschikt is voor generaties lang speelplezier.

Daarnaast hecht Bigjigs veel waarde aan veiligheid. Hun speelgoed voldoet aan strikte veiligheidsnormen en is vrij van schadelijke stoffen. Ouders kunnen met een gerust hart hun kinderen laten spelen met dit speelgoed.

Wat Bigjigs echt onderscheidt, is de educatieve waarde van hun speelgoed. Elk stuk is ontworpen met het oog op leren en ontwikkeling. Of het nu gaat om het verbeteren van motorische vaardigheden, het stimuleren van creativiteit of het bevorderen van sociale interactie, dit speelgoed biedt waardevolle leermomenten.

Kortom, Bigjigs Toys is meer dan alleen speelgoed. Het is een bron van inspiratie, creativiteit en ontwikkeling voor kinderen over de hele wereld. Ontdek deze magische wereld en geef je kinderen de kans om te leren en te groeien terwijl ze genieten van eindeloos speelplezier. Bij Doeppiedee zijn we trots om Bigjigs Toys aan te bieden als onderdeel van ons uitgebreide assortiment hoogwaardig houten speelgoed. Laat je kinderen de wonderen van Bigjigs ontdekken en zie hoe hun verbeelding tot leven komt.

Bezoek onze webshop vandaag nog en stap binnen in de betoverende wereld van Bigjigs!