Ontbijtset Lelin

 23,49

Mooie uitgebreide houten ontbijtset. Met deze set maak je een heerlijk ontbijt voor jezelf of een ontbijt op bed voor iemand anders. De set bestaat uit een draagkarton met 2 melkflesjes, een pakje sinaasappelsap, een potje aardbeienjam, een eierdoosje met 4 gekookte eieren waarvan er 1 in 2 delen gesneden kan worden, een plakje kaas, 2 sneetjes brood, een eierdopje en een lepeltje. Het eitje dat doorgesneden kan worden is magnetisch en plak je dus zo weer aan elkaar. Smakelijk eten.

Uitverkocht

Artikelnummer: DD2123 Categorie:

De voordelen van

DoeppieDee

Bij DoeppieDee vindt u een groot assortiment aan houten speelgoed en profiteert u van scherpe prijzen.

Geen verzendkosten bij iedere order boven de € 35,-.

Bestellingen vóór 14.00 uur geplaatst worden dezelfde dag verzonden.

Cadeauservice: Wanneer u bij het afronden van de bestelling in het opmerkingenveld aangeeft dat uw bestelling een cadeau is, pakt DoeppieDee deze altijd gratis, zo mooi mogelijk in.

Ontbijtset Lelin
Mooie uitgebreide houten ontbijtset van het merk Lelin. Met deze set maak je een heerlijk ontbijt voor jezelf of een ontbijt op bed voor iemand anders. De set bestaat uit een draagkarton met 2 melkflesjes, een pakje sinaasappelsap, een potje aardbeienjam, een eierdoosje met 4 gekookte eieren waarvan er 1 in 2 delen gesneden kan worden, een plakje kaas, 2 sneetjes brood, een eierdopje en een lepeltje. Het eitje dat doorgesneden kan worden is magnetisch en plak je dus zo weer aan elkaar. Smakelijk eten.
Melkflesje: 9 x 5 cm, eierdoosje: 9 x 9 x 7 cm.

Bekijk ook de Ontbijtset Bigjigs en de andere combinatiesets.

Meer over Lelin
Lelin gaat uit van de gedachte spelen is ontdekken en ontdekken is leren. Het speelgoed van Lelin is educatief, mooi en stimuleert de fantasie en nieuwsgierigheid van kinderen.
De prachtige ontwerpen bezitten allen een hoge speelwaarde en grote aantrekkingskracht voor kinderen. Met aandacht voor kleine details worden de producten ontwikkeld.
Bij de ontwikkeling en de productie van de ontwerpen zijn kwaliteit en veiligheid de belangrijkste voorwaarden.
Lelin ontwerpt houten speelgoed met prettige afgeronde vormen, vrolijke kleuren en van een uitzonderlijk goede kwaliteit. Het houten speelgoed van Lelin Toys heeft ieder kind gegarandeerd urenlang speelplezier. Het speelgoed stimuleert de sociale en praktische vaardigheden door kinderen spelenderwijs kennis te laten maken met het huishouden. De speelgoedkeukens en speelgoedwinkels van Lelin Toys zijn duurzaam en gaan een leven lang mee!

Het unieke assortiment van Lenin shop je eenvoudig en snel bij ons!