Speelkeuken 5-delig naturel Viga

 389,95

Een mooie en degelijke speelkeuken, gemaakt van beukenhout en berken multiplex in een neutrale blanke kleur. Alle deuren zijn voorzien van metalen scharnieren en de knoppen klikken als je er aan draait. Door de goede constructie en de afmeting is deze keuken erg geschikt voor kinderopvang. De keuken bestaat uit een koelkast met vriesvak en een magnetron bovenop, een wasmachine, een kookplaat met oven eronder, een aanrecht met kastje.

Uitverkocht

Artikelnummer: DD2317 Categorie:

De voordelen van

DoeppieDee

Bij DoeppieDee vindt u een groot assortiment aan houten speelgoed en profiteert u van scherpe prijzen.

Geen verzendkosten bij iedere order boven de € 35,-.

Bestellingen vóór 14.00 uur geplaatst worden dezelfde dag verzonden.

Cadeauservice: Wanneer u bij het afronden van de bestelling in het opmerkingenveld aangeeft dat uw bestelling een cadeau is, pakt DoeppieDee deze altijd gratis, zo mooi mogelijk in.

Speelkeuken 5-delig naturel Viga
Een mooie en degelijke speelkeuken, gemaakt van beukenhout en tevens berken multiplex in een neutrale blanke kleur. Alle deuren zijn voorzien van metalen scharnieren en de knoppen klikken als je er aan draait. Door de goede constructie en de afmeting is deze keuken daarom erg geschikt voor kinderopvang. De keuken bestaat uit een koelkast met vriesvak en een magnetron bovenop, een wasmachine, een kookplaat met oven eronder, een aanrecht met kastje.
De breedte van de 4 afzonderlijke keukendelen is 40 cm en de diepte 34 cm. (totale breedte van de set is 160 cm). De werkhoogte is 53 cm en hoogte van de koelkast en magnetron is 120 cm.
De keuken wordt ongemonteerd geleverd (eenvoudige montage).
Levertijd: 2-4 werkdagen (de keuken wordt rechtstreeks vanaf de leverancier verstuurd en kan daardoor helaas niet worden ingepakt).

Bekijk ook de Speelkeuken wit met toebehoren Viga en de Speelkeuken Miele.

Meer over Viga
Het houten speelgoed van Viga is niet alleen erg mooi en kleurrijk, het is daarnaast erg educatief en laat kinderen spelenderwijs leren! Het voordeel van houten speelgoed is dat het is gemaakt van natuurlijk materiaal en lekker lang meegaat.
Het team van Viga Toys heeft één grote droom: Viga Toys een van de beste speelgoed leveranciers in de wereld maken. Het is dan ook geen wonder dat de veiligheid en kwaliteit van het speelgoed topprioriteit is. De gebruikte verf en inkt op het speelgoed is uiteraard niet giftig, en al het speelgoed voldoet aan EN71 en ASTM speelgoed veiligheidsnormen. Met meer dan 20 jaar gespecialiseerde ervaring in houten speelgoed is Viga Toys een merk dat blijft verwonderen.
Viga Toys is producent van hoogwaardig houten speelgoed dat zich kenmerkt door de kwaliteit en het gebruik van veilige materialen. Het speelgoed van Viga Toys is natuurlijk, veilig, leerzaam en leuk!
VIGA Toys produceert hoogwaardig houten speelgoed. Dit Chinese bedrijf Viga maakt al enkele decennia topproducten en exporteert deze inmiddels naar zo’n 60 landen. Het gebruikte hout is voornamelijk berken- en linden multiplex, massief Berkenhout, Rubberwood en in toenemende mate Europees Beukenhout.
Alle producten voldoen aan de hoogste Europese standaard en hebben diverse keurmerken.
Het speelgoed van Viga is uitermate geschikt voor de kinderopvang, gastouderbedrijven en scholen.

Het unieke assortiment van Viga shop je eenvoudig en snel bij ons!