Toont alle 22 resultaten

Keukentje

Een keukentje van hout vormt een ideale basis voor het stimuleren van de fantasie van je kind. Bij een keukentje van hout heeft je kind alle gelegenheid om papa of mama in de keuken na te doen en op een eigen manier te koken en te bakken. De keukentjes van hout bieden kinderen alle gelegenheid om de volwassen activiteit koken te imiteren. Lekker roeren in de pannen, speeleten snijden en afwassen, in deze keukentjes wordt je kind een echte chef!

In ons aanbod kun je altijd een leuk keukentje van hout vinden. Het aanbod is namelijk gevarieerd net als de samenstelling, thema en de stijl van de houten keukentjes voor kinderen. Je kind wordt een echte keukenprins of keukenprinses met één van deze leuke kinderkeukens. De variatie in het aanbod maakt het mogelijk om met je eigen voorkeur voor ontwerp, uitvoering en kleur rekening te houden.

De houten kinderkeukentjes zijn in uiteenlopende prijsklassen verkrijgbaar. Je kunt naar wens verschillende accessoires en speeleten kopen om een zo compleet mogelijke keuken samen te stellen. Het brengt gegarandeerd veel kookplezier!