Waterkoker Bigjigs

 19,99

Kleintjes zullen dol zijn op het maken van kopjes thee voor iedereen met deze stevige houten waterkoker. Felgekleurd en buitengewoon gedetailleerd, met een gemakkelijk te hanteren handvat dat perfect op maat is gemaakt voor kleine handjes. Een levensechte schakelaar en afneembaar deksel. Elk speelkeukentje zou dit moeten hebben voor een theepartijtje of de komst van onverwachte gasten. Een geweldige manier om creatief en fantasierijk rollenspel aan te moedigen.

Uitverkocht

Artikelnummer: DD0267 Categorie:

De voordelen van

DoeppieDee

Bij DoeppieDee vindt u een groot assortiment aan houten speelgoed en profiteert u van scherpe prijzen.

Geen verzendkosten bij iedere order boven de € 35,-.

Bestellingen vóór 14.00 uur geplaatst worden dezelfde dag verzonden.

Cadeauservice: Wanneer u bij het afronden van de bestelling in het opmerkingenveld aangeeft dat uw bestelling een cadeau is, pakt DoeppieDee deze altijd gratis, zo mooi mogelijk in.

Waterkoker Bigjigs
Kleintjes zullen dol zijn op het maken van kopjes thee voor iedereen met deze stevige houten waterkoker Bigjigs. Felgekleurd en buitengewoon gedetailleerd, met een gemakkelijk te hanteren handvat dat perfect op maat is gemaakt voor kleine handjes. Een levensechte schakelaar en afneembaar deksel. Elk speelkeukentje zou dit moeten hebben voor een theepartijtje of de komst van onverwachte gasten. Een geweldige manier om creatief en fantasierijk rollenspel aan te moedigen.

Bekijk ook de Koffiemachine Hape, de Koffieset zilver Classic World de andere mooie keukenaccessoires.

Meer over Bigjigs
De missie van Bigjigs Toys is het leveren van hoogwaardige, veilige en betaalbare producten die op verantwoorde wijze zijn geproduceerd en een aanvulling vormen op de ontwikkeling van kinderen door middel van plezier, verkenning en leren. Ze hebben een grote verantwoordelijkheid voor het milieu en verantwoordelijke productie. De meeste van producten zijn vervaardigd uit Rubberwood. Rubberwood is een bijproduct van het latexproductieproces. Het is een massief hardhout, perfect voor het produceren van hoogwaardig, slijtvast speelgoed.
Al het speelgoed in het assortiment is op veiligheid getest door een onafhankelijk laboratorium om er zeker van te zijn dat het voldoet aan de normen die vereist zijn om te worden verkocht.  Dit testproces omvat rigoureuze duurzaamheidstests, chemische en verfanalyses en aandacht voor richtlijnen die geschikt zijn voor de leeftijd.

Het unieke assortiment van Bigjigs shop je eenvoudig en snel bij ons!