Keukenrol Erzi

 2,49

Houten keukenrol van het merk Erzi. Gebruik de keukenrol om je handen te drogen na het wassen of om je groenten schoon te maken en af te vegen. Ook de eettafel maak je schoon met keukenrol of als je iets hebt laten vallen. Keukenrol kun je overal voor gebruiken in het huishouden. Deze keukenrol mag daarom ook niet ontbreken in een houtenspeelgoedkeukentje of speelgoedwinkeltje.
Koop de lekkerste ingrediënten in je houten speelgoedwinkeltje, was je handen met zeep, maak ze droog met keukenrol en maak vervolgens de heerlijkste gerechten in je speelgoedkeukentje. Iedereen zal smullen.

Uitverkocht

Artikelnummer: DD2736 Categorie:

De voordelen van

DoeppieDee

Bij DoeppieDee vindt u een groot assortiment aan houten speelgoed en profiteert u van scherpe prijzen.

Geen verzendkosten bij iedere order boven de € 35,-.

Bestellingen vóór 14.00 uur geplaatst worden dezelfde dag verzonden.

Cadeauservice: Wanneer u bij het afronden van de bestelling in het opmerkingenveld aangeeft dat uw bestelling een cadeau is, pakt DoeppieDee deze altijd gratis, zo mooi mogelijk in.

Keukenrol Erzi
Houten keukenrol van het merk Erzi. Gebruik de keukenrol om je handen te drogen na het wassen of om je groenten schoon te maken en af te vegen. Ook de eettafel maak je schoon met keukenrol of als je iets hebt laten vallen. Keukenrol kun je overal voor gebruiken in het huishouden. Deze mag daarom ook niet ontbreken in een houtenspeelgoedkeukentje of speelgoedwinkeltje.
Koop de lekkerste ingrediënten in je houten speelgoedwinkeltje, was je handen met zeep, maak ze droog met keukenrol en maak vervolgens de heerlijkste gerechten in je speelgoedkeukentje. Iedereen zal smullen.


Meer over
Erzi
De Erzi-speelwereld stuurt kinderen en volwassenen op een spannende ontdekkingsreis. De producten zijn speciaal ontworpen om de ontwikkeling van kinderen te bevorderen. Productie volgens milieuvriendelijke richtlijnen is net zo belangrijk als de zuiverheid van de gebruikte materialen. Elk Erzi-product voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen en is het resultaat van gepassioneerd vakmanschap.
De natuurgetrouwe ontwerpen van het houten speelgoed komen niet alleen tot uitdrukking in de vorm, maar ook in het kleurgebruik. Dat op niet-giftige waterbasis is en daardoor langer mooi blijft.
Het speelgoed inspireert het spel van kinderen en stimuleert spelenderwijs de ontwikkeling van kinderen.

Het unieke assortiment van Erzi shop je eenvoudig en snel bij ons!