Sorteerspel Goki

 21,95

Houten spel met verschillende kleuren die op verschillende manieren kunnen worden gerangschikt. Het spel is tweezijdig te gebruiken. Met 16 voorbeeldplaatjes die je manieren laten zien die je na kunt maken.

 

Uitverkocht

Artikelnummer: DD2706 Categorie:

De voordelen van

DoeppieDee

Bij DoeppieDee vindt u een groot assortiment aan houten speelgoed en profiteert u van scherpe prijzen.

Geen verzendkosten bij iedere order boven de € 35,-.

Bestellingen vóór 14.00 uur geplaatst worden dezelfde dag verzonden.

Cadeauservice: Wanneer u bij het afronden van de bestelling in het opmerkingenveld aangeeft dat uw bestelling een cadeau is, pakt DoeppieDee deze altijd gratis, zo mooi mogelijk in.

Sorteerspel Goki
Houten sorteerspel met verschillende kleuren die op verschillende manieren kunnen worden gerangschikt. Het sorteerspel is tweezijdig te gebruiken. Met 16 voorbeeldplaatjes die je manieren laten zien die je na kunt maken. Schuif de gekleurde figuurtjes zoals aangegeven op de kaartjes. Dit spel kun je alleen of met meerdere spelers spelen. Met meerdere spelers kun je om beurten een kaartje pakken en kijken die het snelste het plaatje kan namaken.

Bekijk ook het Sorteerspel dieren Goki of het Voel en zoek spel Viga en de leuke andere spelletjes.

Meer over Goki
Het houten speelgoed van Goki staat bekend om de kwaliteit en fijne afwerking. In het assortiment van Goki vind je speelgoed voor jong en oud.
Het speelgoed van Goki is gemaakt met zorg voor élk kind. Elk speelgoed heeft een functioneel design en is voorzien van mooie kleuren. Goki speelgoed draagt bij aan de motorische en tactische ontwikkeling van elk kind.
Het speelgoed draagt zorg voor mens en milieu. Goki maakt gebruik van diverse sociale instellingen, maakt gebruik van duurzame materialen en zorgt voor het aanplanten van nieuwe bossen.
Goki houten speelgoed voldoet aan de veiligheidsrichtlijnen 2009/48 voor kinderspeelgoed. Al het houten speelgoed heeft een CE keurmerk en voldoet aan de EN 71 standaards op het gebied van mechanische en fysieke veiligheid, brandveiligheid, vrij van schadelijke chemische stoffen en vrij van zware metalen.

Het unieke assortiment van Goki shop je eenvoudig en snel bij ons!