Chameleon Pintoy

 9,99

Dit houten spel voor vier personen kan ook met drie en zelfs met twee personen worden gespeeld. Het spel: je kantelt de gekleurde kubes in een door jouw gekozen richting over het speelbord. Op het middelste vakje mag je naar behoeven een kwart slag op de plaats maken (kost je wel een oog van de dobbelsteen). Wanneer je stopt met kantelen en de bovenkant van de kubus heeft de zelfde kleur als het vakje waar je op bent geëindigd, dan mag je het kleuren nopje er uit halen. Zo verzamel je zes verschillende kleuren. Wie deze het eerste heeft bemachtigd is de winnaar. Wanneer het spel met twee personen wordt gespeeld moet je van elke kleur twee nopjes verzamelen. Leuk spel om de donkere dagen mee door te komen.

Uitverkocht

Artikelnummer: DD0152 Categorieën: ,

De voordelen van

DoeppieDee

Bij DoeppieDee vindt u een groot assortiment aan houten speelgoed en profiteert u van scherpe prijzen.

Geen verzendkosten bij iedere order boven de € 35,-.

Bestellingen vóór 14.00 uur geplaatst worden dezelfde dag verzonden.

Cadeauservice: Wanneer u bij het afronden van de bestelling in het opmerkingenveld aangeeft dat uw bestelling een cadeau is, pakt DoeppieDee deze altijd gratis, zo mooi mogelijk in.

 Chameleon Pintoy
Dit houten Chameleon spel van Pintoy voor vier personen kan ook met drie en zelfs met twee personen worden gespeeld. Het spel: je kantelt de gekleurde kubes in een door jouw gekozen richting over het speelbord. Op het middelste vakje mag je naar behoeven een kwart slag op de plaats maken (kost je wel een oog van de dobbelsteen). Wanneer je stopt met kantelen en de bovenkant van de kubus heeft de zelfde kleur als het vakje waar je op bent geëindigd, dan mag je het kleuren nopje er uit halen. Zo verzamel je zes verschillende kleuren. Wie deze het eerste heeft bemachtigd is de winnaar. Wanneer je het Chameleon spel met twee personen speelt moet je van elke kleur twee nopjes verzamelen. Leuk spel om de donkere dagen mee door te komen.

Bekijk ook Vrolijk dieren spel Viga en de andere spelletjes.

Meer over Pintoy
Het merk Pintoy is sinds 1987 een van de toonaangevende merken op het gebied van houten speelgoed. Het bedrijf is gevestigd in Thailand en ontwerpt en produceert het speelgoed met het motto “respect voor mens en natuur”.
Zo gebruikt Pintoy voor haar speelgoed hout van de rubberboom. Deze bomen zijn afkomstig van rubberplantages in het zuiden van Thailand en zijn gekapt nadat de rubberproductie terugloopt. Het hout wat overblijft is op deze manier goed te gebruiken. Nadat het hout binnengekomen is in de fabriek wordt het verwerkt tot speelgoed. Eerst is het hout gedroogd zodat eventuele bacteriën in het vocht van de boom geen kans meer hebben. Daarna is het hout vormgegeven en zijn de scherpe randen zorgvuldig verwijderd. Zodra het speelgoed zijn mooie vorm gekregen heeft is het afgewerkt met een niet giftige verf op waterbasis zodat het speelgoed veilig is voor kinderen.

Het unieke assortiment van Pintoy shop je eenvoudig en snel bij ons!