Stapeltoren kerst hond of ijsbeer

 7,99

Een super leuke houten stapeltoren kerst hond of ijsbeer. Stapel de 4 vrolijke ringen in kerst kleuren op en de stapeltoren is weer compleet. De stapeltoren wordt geleverd in een kartonnen geschenkbox. Leuk voor de wintermaanden. De stapeltoren is ook erg leuk om te krijgen in de schoen of onder de kerstboom.

De stapeltoren kerst is verkrijgbaar in de volgende varianten: hond en ijsbeer.

Artikelnummer: DD2818 Categorie:

De voordelen van

DoeppieDee

Bij DoeppieDee vindt u een groot assortiment aan houten speelgoed en profiteert u van scherpe prijzen.

Geen verzendkosten bij iedere order boven de € 35,-.

Bestellingen vóór 14.00 uur geplaatst worden dezelfde dag verzonden.

Cadeauservice: Wanneer u bij het afronden van de bestelling in het opmerkingenveld aangeeft dat uw bestelling een cadeau is, pakt DoeppieDee deze altijd gratis, zo mooi mogelijk in.

Stapeltoren kerst hond of ijsbeer
Een super leuke houten stapeltoren kerst hond of ijsbeer. Stapel de 4 vrolijke ringen in kerst kleuren op en de stapeltoren is weer compleet. De stapeltoren wordt geleverd in een kartonnen geschenkbox. Leuk voor de wintermaanden. De stapeltoren is ook erg leuk om te krijgen in de schoen of onder de kerstboom. Kerst is natuurlijk de gezelligste tijd van het jaar.

De stapeltoren kerst is verkrijgbaar in de volgende varianten: hond en ijsbeer.

Kijk hier voor meer leuk kerstspeelgoed.

Bekijk ook de stapeltoren kerst Small Foot.

De voordelen van DoeppieDee
DoeppieDee is altijd op zoek naar hoogwaardig én duurzaam speelgoed voor kinderen. Onze producten zijn geselecteerd op kwaliteit, originaliteit en duurzaamheid. Je vindt bij ons veel verantwoorde merken. Bij DoeppieDee vind je speelgoed voor kinderen vanaf 0 tot ongeveer 12 jaar. Bij DoeppieDee vindt u een groot assortiment aan houten speelgoed en profiteert u van scherpe prijzen. Hieronder zetten we een aantal voordelen op een rij:

  • Geen verzendkosten bij iedere order boven de € 35,-.
  • Bestellingen vóór 14.00 uur geplaatst worden dezelfde dag verzonden.
  • Cadeauservice: Wanneer u bij het afronden van de bestelling in het opmerkingenveld aangeeft dat uw bestelling een cadeau is, pakt DoeppieDee deze altijd gratis, zo mooi mogelijk in.