Dinosaurus speelbox Small Foot

 14,99

Met deze houten kist kun je jezelf onderdompelen in de wereld van dinosaurussen. In eerste instantie ziet het er weinig spectaculair uit, maar wanneer het wordt geopend, wordt een moeraslandschap onthuld om in te spelen. Nu heb je alleen nog de dinosaurussen nodig om alles tot leven te brengen. Deze zijn gemaakt van gelakt hout en passen prachtig in het landschap. Deze fraaie box is gemakkelijk te vervoeren met het praktische handvat.

Uitverkocht

Artikelnummer: DD2466 Categorie:

De voordelen van

DoeppieDee

Bij DoeppieDee vindt u een groot assortiment aan houten speelgoed en profiteert u van scherpe prijzen.

Geen verzendkosten bij iedere order boven de € 35,-.

Bestellingen vóór 14.00 uur geplaatst worden dezelfde dag verzonden.

Cadeauservice: Wanneer u bij het afronden van de bestelling in het opmerkingenveld aangeeft dat uw bestelling een cadeau is, pakt DoeppieDee deze altijd gratis, zo mooi mogelijk in.

Dinosaurus speelbox Small Foot
Met deze houten dinosaurus speelbox ben je in de wereld van dinosaurussen. In eerste instantie ziet het er weinig spectaculair uit, maar wanneer het wordt geopend, wordt een moeraslandschap onthuld om in te spelen. Nu heb je alleen nog de dinosaurussen nodig om alles tot leven te brengen. Deze zijn gemaakt van gelakt hout en passen prachtig in het landschap. Deze fraaie box is gemakkelijk te vervoeren met het praktische handvat.

Bekijk ook de Dinosaurus stapelen Erzi

Meer over Small Foot
Geluk is van hout! Dit is de reden waarom Small Foot houten speelgoed kinderen zo blij maakt.
– Uitzonderlijk ontwerp, gemaakt in Duitsland
– Verantwoordelijkheid voor kwaliteit en veiligheid zodat kinderen onbezorgd kunnen spelen
– Liefde voor hout – omdat het een populaire ecologische winnaar is
– Speelplezier voor een eerlijke prijs – zodat iedereen kan genieten van Small Foot
Small Foot biedt een groot assortiment speelgoed, decoraties en geschenkproducten voor jong en oud. Gespecialiseerd in de invoer van speelgoed, bieden zij geïnspecteerde, hoogwaardige producten. Small Foot bevordert de ontwikkeling van motoriek en creativiteit terwijl kinderen veel speelplezier bieden. Van mooie houten treinen tot loopfietsjes, al meer dan 20 jaar is Small Foot bezig met het creëren van het leukste en duurzaamste speelgoed.

Het unieke assortiment van Small Foot shopt u eenvoudig en snel bij DoeppieDee!