1000 kleuren puzzel Goki

 3,49

Houten puzzels in diverse uitvoeringen zoals dieren, vissen in de zee, dinosauriërs, huizen, boerderijdieren en voertuigen.
De puzzels bestaan uit 24 stukjes en zijn gemaakt van prachtige kleuren.

 

Artikelnummer: DD2656 Categorie:

De voordelen van

DoeppieDee

Bij DoeppieDee vindt u een groot assortiment aan houten speelgoed en profiteert u van scherpe prijzen.

Geen verzendkosten bij iedere order boven de € 35,-.

Bestellingen vóór 14.00 uur geplaatst worden dezelfde dag verzonden.

Cadeauservice: Wanneer u bij het afronden van de bestelling in het opmerkingenveld aangeeft dat uw bestelling een cadeau is, pakt DoeppieDee deze altijd gratis, zo mooi mogelijk in.

1000 kleuren puzzel Goki
Houten 1000 kleuren puzzel van Goki in diverse uitvoeringen zoals dieren, vissen in de zee, dinosauriërs, huizen, boerderijdieren en voertuigen. De puzzels spreken kinderen erg aan door de leuke kleuren. Puzzelen wordt op deze manier nog leuker.
De puzzels bestaan uit 24 stukjes en zijn gemaakt van prachtige kleuren.

Bekijk ook de Legpuzzel patronen Hess en de andere leuke houten puzzels.

Meer over Goki
Het houten speelgoed van Goki staat bekend om de kwaliteit en fijne afwerking. In het assortiment van Goki vind je speelgoed voor jong en oud.
Het speelgoed van Goki is gemaakt met zorg voor élk kind. Elk speelgoed heeft een functioneel design en is voorzien van mooie kleuren. Goki speelgoed draagt bij aan de motorische en tactische ontwikkeling van elk kind.
Het speelgoed draagt zorg voor mens en milieu. Goki maakt gebruik van diverse sociale instellingen, maakt gebruik van duurzame materialen en zorgt voor het aanplanten van nieuwe bossen.
Goki houten speelgoed voldoet aan de veiligheidsrichtlijnen 2009/48 voor kinderspeelgoed. Al het houten speelgoed heeft een CE keurmerk en voldoet aan de EN 71 standaards op het gebied van mechanische en fysieke veiligheid, brandveiligheid, vrij van schadelijke chemische stoffen en vrij van zware metalen.

Het unieke assortiment van Goki shop je eenvoudig en snel bij ons!