Resultaat 1–24 van de 101 resultaten wordt getoond

Puzzels

Houten puzzels bestaan al zo lang als we ons maar kunnen herinneren. Kinderen kunnen zich er uren mee vermaken en bovendien is het ook nog eens hartstikke goed voor de motoriek, de cognitieve vaardigheden en het zelfvertrouwen van een kind.

DoeppieDee heeft hiervan, uiteraard van hout, vele soorten. Zoals legpuzzelsblokpuzzels en houten noppenpuzzels. Maar ook verschillende vormenstoven waarbij kinderen een blokje door de juiste opening moeten duwen. Kijk daarnaast ook eens naar een vouwpuzzel, draaipuzzel, lagenpuzzel, telpuzzel, pinpuzzel, stapelpuzzel, vormenpuzzel, klokpuzzel en een tandwielpuzzel. Met bijna 100 verschillende soorten is er echt voor elk kind een leuke puzzel te vinden.

Het grote voordeel van een puzzel van hout is dat het speelgoed duurzaam is. Eventuele broertjes of zusjes van het kind kunnen hier ook mee spelen zodra ze oud genoeg zijn. Een ander voordeel is dat een kind overal kan spelen met het speelgoed. Neem hem dus gerust naar de camping, het strand of het park.

Kortom: een puzzel geven aan een kind is een hartstikke goed idee. Bij DoeppieDee vind je houten puzzels in diverse uitvoeringen en in verschillende moeilijkheidsgraden.