Vrolijke dieren sleutelhanger

 0,99

Deze vrolijke dieren sleutelhangers zijn leuk om cadeau te doen of als traktatie te geven. Een sleutelhanger is een leuke accessoire aan een rugzak, een etui of natuurlijk aan een sleutel.

De dieren sleutelhangers zijn verkrijgbaar in de volgende 4 uitvoeringen: lieveheersbeestje, beer, kikker en bij.

Artikelnummer: DD1819 Categorie:

De voordelen van

DoeppieDee

Bij DoeppieDee vindt u een groot assortiment aan houten speelgoed en profiteert u van scherpe prijzen.

Geen verzendkosten bij iedere order boven de € 35,-.

Bestellingen vóór 14.00 uur geplaatst worden dezelfde dag verzonden.

Cadeauservice: Wanneer u bij het afronden van de bestelling in het opmerkingenveld aangeeft dat uw bestelling een cadeau is, pakt DoeppieDee deze altijd gratis, zo mooi mogelijk in.

Vrolijke dieren sleutelhanger
Deze vrolijke dieren sleutelhangers zijn leuk om cadeau te doen of als traktatie te geven. Bevestig de sleutelhanger als een leuke accessoire aan een rugzak, een etui of natuurlijk aan een sleutel. Naast dat ze er erg leuk uitzien zorgt een sleutelhanger er ook voor je bijvoorbeeld een fietssleutel minder snel verliest.

De dieren sleutelhangers zijn verkrijgbaar in de volgende 4 uitvoeringen: lieveheersbeestje, beer, kikker en bij. Wanneer u klikt op de verschillende uitvoeringen ziet een foto van het exemplaar.

Bekijk ook de dieren sleutelhanger Scratch of de sleutelhanger dieren Small Foot.

De voordelen van DoeppieDee
DoeppieDee is altijd op zoek naar hoogwaardig én duurzaam speelgoed voor kinderen. Onze producten worden geselecteerd op kwaliteit, originaliteit en duurzaamheid. Je vindt bij ons veel verantwoorde merken. Bij DoeppieDee vind je speelgoed voor kinderen vanaf 0 tot ongeveer 12 jaar. Bij DoeppieDee vindt u een groot assortiment aan houten speelgoed en profiteert u van scherpe prijzen. Hieronder zetten we een aantal voordelen op een rij:

  • Geen verzendkosten bij iedere order boven de € 35,-.
  • Bestellingen vóór 14.00 uur geplaatst worden dezelfde dag verzonden.
  • Cadeauservice: Wanneer u bij het afronden van de bestelling in het opmerkingenveld aangeeft dat uw bestelling een cadeau is, pakt DoeppieDee deze altijd gratis, zo mooi mogelijk in.