Tol bloesem Goki

 1,99

Met deze grote vrolijke gekleurde houten tollen kun je heerlijk spelen. Lukt het om de tol eindeloos te laten draaien?  De tollen geven tijdens het draaien mooie kleuren.

Verkrijgbaar in de uitvoering rood, blauw, groen en roze

Artikelnummer: DD2669 Categorie:

De voordelen van

DoeppieDee

Bij DoeppieDee vindt u een groot assortiment aan houten speelgoed en profiteert u van scherpe prijzen.

Geen verzendkosten bij iedere order boven de € 35,-.

Bestellingen vóór 14.00 uur geplaatst worden dezelfde dag verzonden.

Cadeauservice: Wanneer u bij het afronden van de bestelling in het opmerkingenveld aangeeft dat uw bestelling een cadeau is, pakt DoeppieDee deze altijd gratis, zo mooi mogelijk in.

Tol bloesem Goki
Met deze grote vrolijke gekleurde houten tol van Goki met bloesem kun je heerlijk spelen. Lukt het om de tol eindeloos te laten draaien?  De tollen geven tijdens het draaien mooie kleuren.

De bloesem tol is verkrijgbaar in de uitvoering rood, blauw, groen en roze.

 

Klik hier voor meer houten speelgoed van Goki.

 

Meer over Goki
Het houten speelgoed van Goki staat bekend om de kwaliteit en fijne afwerking. In het assortiment van Goki vind je speelgoed voor jong en oud.
Het speelgoed van Goki is gemaakt met zorg voor élk kind. Elk speelgoed heeft een functioneel design en is voorzien van mooie kleuren. Goki speelgoed draagt bij aan de motorische en tactische ontwikkeling van elk kind.
Het speelgoed draagt zorg voor mens en milieu. Goki maakt gebruik van diverse sociale instellingen, maakt gebruik van duurzame materialen en zorgt voor het aanplanten van nieuwe bossen.
Goki houten speelgoed voldoet aan de veiligheidsrichtlijnen 2009/48 voor kinderspeelgoed. Al het houten speelgoed heeft een CE keurmerk en voldoet aan de EN 71 standaards op het gebied van mechanische en fysieke veiligheid, brandveiligheid, vrij van schadelijke chemische stoffen en vrij van zware metalen.

Het unieke assortiment van Goki shop je eenvoudig en snel bij ons!