Deurletter clown A t/m Z Simply for kids

 1,49

Deze houten naamletters met vrolijke clown-illustraties zijn ideaal om de kinderkamer op te vrolijken. De letters zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Artikelnummer: DD0840 Categorie:

De voordelen van

DoeppieDee

Bij DoeppieDee vindt u een groot assortiment aan houten speelgoed en profiteert u van scherpe prijzen.

Geen verzendkosten bij iedere order boven de € 35,-.

Bestellingen vóór 14.00 uur geplaatst worden dezelfde dag verzonden.

Cadeauservice: Wanneer u bij het afronden van de bestelling in het opmerkingenveld aangeeft dat uw bestelling een cadeau is, pakt DoeppieDee deze altijd gratis, zo mooi mogelijk in.

Deurletter clown A t/m Z Simply for kids
Deze vrolijke houten deurletter met clown is ideaal om de kinderkamer op te vrolijken. De letters zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.
Door middel van houten letters of naam letters zorg je ervoor dat je muren niet meer zo kaal zijn. Je kunt natuurlijk ook een aantal posters ophangen, maar dit neemt weer gelijk zoveel ruimte in beslag. Door de muurteksten heb je dit probleem niet, deze kunnen zo groot zijn als je zelf wilt. Daar komt ook nog eens bij dat je met houten letters wat meer persoonlijkheid kunt laten terugkomen in een bepaalde kamer. Zo is het bijvoorbeeld super leuk om dit te gebruiken als kinderkamer decoratie waarbij je de naam van je kind in leuk geverfde of versierde letters kunt ophange, eventueel aangevuld met wat houten figuren in het thema van de kinderkamer. Hiermee zorg je ervoor dat jouw kind echt een plekje heeft voor zichzelf.

Bekijk ook de Houten letters Tatiri

Meer over Simply for kids
Simply for Kids wordt gemaakt in het Verre Oosten en is prachtig kwalitatief goed speelgoed tegen zeer scherpe prijzen. Het Nederlandse merk heeft als motto “less is more”. Daardoor is het speelgoed simpel maar leuk, zonder al te veel gedoe, frutsels of ingewikkelde instructies. Het speelgoed van Simply for Kids is doorgaans erg vrolijk en heeft een tijdloos design. Dit maakt dat het speelgoed heel herkenbaar blijft en hier en daar een klassieke uitstraling heeft. Het assortiment is zeer groot.
Het speelplezier met producten van Simply for Kids is ongeremd en niet al te ingewikkeld, doordat het speelgoed heel robuust is en niet al te veel invulling geeft aan het speelproces. Zo kunnen de kinderen hun eigen omgeving ontdekken en al hun fantasie gebruiken om iedere situatie leuk en creatief te maken.

Het unieke assortiment van Simpy for kids shop je eenvoudig en snel bij ons!