Resultaat 1–24 van de 63 resultaten wordt getoond

Overig

In de categorie vind je leuk speelgoed voor een mooie prijs, ook perfect om cadeau te geven. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar uitdeelcadeautjes voor een kinderfeestje? Kijk dan vooral naar de kleurrijke jojo’s, tollen, sleutelhangers, puntenslijpers en potloden met boerderijdieren. Voor de kleine avonturier is er bijvoorbeeld ook een vrolijk vergrootglas of een kompas te vinden. En vergeet voor het feestje natuurlijk ook niet de leuke verjaardagskaarsen.

Magneten doen het ook al tijd goed. Kijk bijvoorbeeld eens naar  de Bosmagneten Bigjigs of het Magneetbord safari Bigjigs. Het Schoolbord en Magnetisch Whiteboard Viga is perfect om mooie tekeningen op te maken of ook leuk te spelen met magneten. Laat ieder kind hun eigen wereld creëren.

En hoe leuk is het om melktandjes te bewaren in een tandendoosje. Hier vind je verschillende soorten, bijvoorbeeld Tandendoosje GokiTandendoosjes Viga en Tandendoosje kies I am toy.

Het stapelbos en de stapelboom zijn hele mooie producten van Tender Leaf, leuk om mee te spelen en ook mooi als accessoire op de kinderkamer. Als aankleding voor de kinderkamer zijn er ook mooie houten letters & cijfers te vinden en verschillende mooie en rustgevende zweefmobielen.

Kortom voor elk kindje is er wel een leuk cadeau te vinden.

Houten speelgoed stimuleert de creatieve ontwikkeling van kinderen. De natuurlijke structuur in veel houten speelgoed is goed voor de fijne motoriek. Kinderen zullen, al spelenderwijs, de fijne textuur van het hout ontdekken. Door de duurzame eigenschappen van hout kan het tegen een stootje en gaat het generaties mee.

Houten speelgoed is niet alleen duurzaam. Met een goed stuk speelgoed geef je een boom een tweede leven. Houten speelgoed is onverslijtbaar en gaat generaties lang mee. Het is eenvoudiger van opzet, zet de deur open voor grenzeloze fantasie en stimuleert de creativiteit.