Evenwichtsspel Goki

 3,15

Lukt het om de blokjes op de juiste plek te schuiven door het frame de juiste kant op te bewegen? Met een vaste hand en geduld zul je snel succes hebben. De houten evenwichtspellen zijn voorzien van leuke motieven. Leuk voor op reis of een verjaardagsfeestje. De spellen hebben een royale afmeting waardoor deze makkelijk zijn vast te houden.

Verkrijgbaar in de uitvoering olifant of vrachtwagen.

 

Artikelnummer: DD2667 Categorieën: ,

De voordelen van

DoeppieDee

Bij DoeppieDee vindt u een groot assortiment aan houten speelgoed en profiteert u van scherpe prijzen.

Geen verzendkosten bij iedere order boven de € 35,-.

Bestellingen vóór 14.00 uur geplaatst worden dezelfde dag verzonden.

Cadeauservice: Wanneer u bij het afronden van de bestelling in het opmerkingenveld aangeeft dat uw bestelling een cadeau is, pakt DoeppieDee deze altijd gratis, zo mooi mogelijk in.

Evenwichtsspel Goki
Leuk houten evenwichtsspel van het bekende merk Goki. Lukt het om de blokjes op de juiste plek te schuiven door het frame de juiste kant op te bewegen? Met een vaste hand en geduld zul je snel succes hebben. De houten evenwichtspellen zijn voorzien van leuke motieven. Leuk voor op reis of een verjaardagsfeestje. De spellen hebben een royale afmeting waardoor deze makkelijk zijn vast te houden.
Verkrijgbaar in de uitvoering olifant of vrachtwagen.

Bekijk ook de Evenwichtstoren Goki en de andere spelletjes.

Meer over Goki
Het houten speelgoed van Goki staat bekend om de kwaliteit en fijne afwerking. In het assortiment van Goki vind je speelgoed voor jong en oud.
Het speelgoed van Goki is gemaakt met zorg voor élk kind. Elk speelgoed heeft een functioneel design en is voorzien van mooie kleuren. Goki speelgoed draagt bij aan de motorische en tactische ontwikkeling van elk kind.
Het speelgoed draagt zorg voor mens en milieu. Goki maakt gebruik van diverse sociale instellingen, maakt gebruik van duurzame materialen en zorgt voor het aanplanten van nieuwe bossen.
Goki houten speelgoed voldoet aan de veiligheidsrichtlijnen 2009/48 voor kinderspeelgoed. Al het houten speelgoed heeft een CE keurmerk en voldoet aan de EN 71 standaards op het gebied van mechanische en fysieke veiligheid, brandveiligheid, vrij van schadelijke chemische stoffen en vrij van zware metalen.

Het unieke assortiment van Goki shop je eenvoudig en snel bij ons!