Bos behendigheid balspel Small Foot

 2,19

Een spel van behendigheid en concentratie! Spelers moeten de zes zilveren ballen door het kleurrijke boslandschap manoeuvreren en proberen ze allemaal te potten! Het doel van het spel is om alle zes de ballen in de zes holes te potten. De vaardigheid ligt in het houden van de ballen in hun holen terwijl het potten van de rest! Een ideale cadeautje of feesttastraktatie. Ontwikkelt hand-oogcoördinatie, logisch denken en concentratie. Gemaakt van hoogwaardige, verantwoorde materialen. Voldoet aan de huidige Europese veiligheidsnormen.

Verkrijgbaar in de volgende dieren: Vos, Hert, Uil en Eekhoorn.

 

Artikelnummer: DD2560 Categorieën: ,

De voordelen van

DoeppieDee

Bij DoeppieDee vindt u een groot assortiment aan houten speelgoed en profiteert u van scherpe prijzen.

Geen verzendkosten bij iedere order boven de € 35,-.

Bestellingen vóór 14.00 uur geplaatst worden dezelfde dag verzonden.

Cadeauservice: Wanneer u bij het afronden van de bestelling in het opmerkingenveld aangeeft dat uw bestelling een cadeau is, pakt DoeppieDee deze altijd gratis, zo mooi mogelijk in.

Bos behendigheid balspel Small Foot
Een behendigheid balspel voor opperste concentratie! Spelers moeten de zes zilveren ballen door het kleurrijke boslandschap manoeuvreren en proberen ze allemaal te potten! Het doel van het spel is om alle zes de ballen in de zes holes te potten. De vaardigheid ligt in het houden van de ballen in hun holen terwijl het potten van de rest! Een ideale cadeautje of feesttastraktatie. Ontwikkelt hand-oogcoördinatie, logisch denken en concentratie. Gemaakt van hoogwaardige, verantwoorde materialen. Voldoet aan de huidige Europese veiligheidsnormen.

Verkrijgbaar in de volgende dieren: Vos, Hert, Uil en Eekhoorn.

Bekijk ook Stapeltorenspel Bigjigs of de Balvanger Goki en andere spelletjes die goed zijn voor de motoriek.

Meer over Small Foot
Geluk is van hout! Dit is de reden waarom Small Foot houten speelgoed kinderen zo blij maakt.
– Uitzonderlijk ontwerp, gemaakt in Duitsland.
– Verantwoordelijkheid voor kwaliteit en veiligheid zodat kinderen onbezorgd kunnen spelen.
– Liefde voor hout – omdat het een populaire ecologische winnaar is.
– Speelplezier voor een eerlijke prijs – zodat iedereen kan genieten van Small Foot.
Small Foot biedt een groot assortiment speelgoed, decoraties en geschenkproducten voor jong en oud. Gespecialiseerd in de invoer van speelgoed, bieden zij geïnspecteerde, hoogwaardige producten. Small Foot bevordert de ontwikkeling van motoriek en creativiteit terwijl kinderen veel speelplezier bieden. Van mooie houten treinen tot loopfietsjes, al meer dan 20 jaar is Small Foot bezig met het creëren van het leukste en duurzaamste speelgoed.
Small Foot mag dan misschien goedkoop zijn, maar dat betekent niet dat de kwaliteit laag is. Sterker nog, uw kind kan zoveel mogelijk met al het speelgoed gooien, maar kapot gaat het niet. Small Foot heeft als slogan ‘kinderen zijn de meest waardevolle mensen’ en dat heeft het bedrijf vertaald naar haar speelgoed. Tover die heerlijke lach op het gezicht van jouw kind met Small Foot.
Het met meerdere prijzen beloonde merk combineert hedendaags design met educatieve knowhow en richt zich, leeftijdsgewijs, op de speel- en leerbehoeften van kinderen.
Uw kind beleeft veel plezier met speelgoed dat spraakontwikkeling, concentratie en motoriek ondersteunt.

Het unieke assortiment van Small Foot shop je eenvoudig en snel bij ons!