Toont alle 14 resultaten

Loopwagens en loopfietsen

Met loopfietsen en loopwagens ontwikkelen kinderen balans, inzicht en evenwicht. Ze leren op jonge leeftijd vaardigheden die hen op latere leeftijd zal helpen.

De eerste losse stapjes van uw kind worden veel sneller gezet als uw kind veel oefent. Kleine kinderen zullen in het begin kruipen echt verkiezen boven lopen omdat dat nog veel sneller gaat. Met loopwagens hebben ze veel sneller balans en zullen ze dus ook eerder gaan lopen. Ze zien er leuk uit en zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. Ze hebben allemaal leuke kleuren en vormen erop.

Alle loopfietsen van DoeppieDee zijn van hout gemaakt vanwege de goede kwaliteit hiervan. Een plastic fietsje heeft al snel een maximum gewicht bereikt maar hout is veel sterker. Rond racen en overal tegenaan botsen kan met houten loopfietsen geen kwaad. Het is een goede oefening voor het echte werk en uw kind zal er lang op rond kunnen blijven rijden. Houten speelgoed heeft zo’n sterke kwaliteit dat het van generatie op generatie doorgegeven kan worden.