Resultaat 1–24 van de 433 resultaten wordt getoond

HOUTEN SPEELGOED


Het leukste en mooiste houten speelgoed
Bij Doeppiedee vind je een groot aanbod aan speelgoed van hout. Graag leggen we uit was je onder de categorie “houten speelgoed” allemaal kan vinden. Voor koken en treinen & garages is een aparte categorie gemaakt. In de categorie houten speelgoed vind je bijvoorbeeld mooie blokken, vele puzzels en leuke spelletjes. Bekijk vooral ook alles bij rollenspellen, hier ontdek je een divers aanbod voor urenlang speelplezier. Voor voor de allerkleinsten vind je bij onder baby veel moois. Opgroeien is ontwikkelen vergeet daarbij ook het spelenderwijs stimuleren van de motoriek niet en het maken van muziek. Voor de decembermaand vind je voor ieder wat wils bij sinterklaas & kerst.

Spelen met speelgoed is altijd een goed idee voor kinderen. Of dat nu binnen of buiten is, spelen is altijd leuk. Wil je langer genieten van het speelgoed dat je aanschaft en wil je er zeker van zijn dat het zorgt voor urenlang speelplezier? Koop speelgoed van hout. Het is niet alleen een feestje om mee te spelen, het is ook nog eens heel leerzaam.

Duurzaam, mooi en sterk
Houten speelgoed bestaat al eeuwen, is tijdloos en gaat lang mee. Over 10 jaar is dit speelgoed nog een hit en dat blijft het. Het ontwerp is meestal strak en mooi afgewerkt, waardoor het generaties lang mee kan gaan. Je investering is het dus dubbel en dwars waard.

Houten speelgoed is gemaakt van natuurlijke materialen. Dit speelgoed is dus niet alleen duurzaam en leuk om mee te spelen voor kinderen, maar het is ook nog eens beter voor het milieu. Daarnaast gaat het ook minder snel kapot, dus dat betekent ook dat kinderen zich minder snel zullen bezeren aan het speelgoed. Bovendien bevat houten speelgoed (meestal) geen batterijen en/of kleine loslatende onderdelen die verstikkingsgevaar kunnen veroorzaken. Blijf wel altijd alert met spelende kleine kinderen!

Goed voor de ontwikkeling van het kind
Dit duurzame speelgoed bevordert de ontwikkeling en maakt kinderen creatief. Ze moeten zelf spelelementen bedenken. Dit is goed voor de ontwikkeling van je kind en maakt je kind ook heel creatief. Door leuke rollenspellen te bedenken, maar ook door zelf geluiden te maken die horen bij het speelgoed.  Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat je kind blij wordt van het spelen met al dit moois. Ze kunnen helemaal hun eigen ideeën bedenken en ermee spelen zoals zij dat wensen. Het maakt ze creatief, ze kunnen hun fantasie de vrije loop laten en ze kunnen grenzeloos spelen met houten speelgoed. Daar wordt toch ieder kind blij van!?

Bekijk hier ons uitgebreide assortiment.