FILTERS

Geselecteerde filters

Prijs

Leeftijd

Merk

Materiaal

Resultaat 1–24 van de 414 resultaten wordt getoond

HOUTEN SPEELGOED

Spelen met speelgoed is altijd een goed idee voor kinderen. Of dat nu binnen of buiten is, spelen is altijd leuk. Wil je langer genieten van het speelgoed dat je aanschaft en wil je er zeker van zijn dat het zorgt voor urenlang speelplezier? Koop houten speelgoed. Het is niet alleen een feestje om mee te spelen, het is ook nog eens heel leerzaam.

Houten speelgoed bestaat al eeuwen, is tijdloos en gaat lang mee. Over 10 jaar is houten speelgoed nog een hit en dit blijft het. Het ontwerp is meestal strak en mooi afgewerkt, waardoor het generaties lang mee kan gaan. Je investering is het dus dubbel en dwars waard.

Houten speelgoed is gemaakt van natuurlijke materialen. Dit speelgoed is dus niet alleen duurzaam en leuk om mee te spelen voor kinderen, maar het is ook nog eens beter voor het milieu. Houten speelgoed gaat minder snel kapot, dus dat betekent ook dat kinderen zich minder snel zullen bezeren aan het speelgoed. Bovendien bevat houten speelgoed (meestal) geen batterijen en/of kleine loslatende onderdelen die verstikkingsgevaar kunnen veroorzaken. Blijf wel altijd alert met spelende kleine kinderen!

Houten speelgoed bevordert de ontwikkeling en maakt kinderen creatief. Ze moeten zelf spelelementen bedenken. Dit is goed voor de ontwikkeling van je kind en maakt je kind ook heel creatief. Door leuke rollenspellen te bedenken, maar ook door zelf geluiden te maken die horen bij het speelgoed.  Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat je kind blij wordt van het spelen met houten speelgoed. Ze kunnen helemaal hun eigen ideeën bedenken en ermee spelen zoals zij dat wensen. Het maakt ze creatief, ze kunnen hun fantasie de vrije loop laten en ze kunnen grenzeloos spelen met houten speelgoed. Daar wordt toch ieder kind blij van!?

Bekijk hier ons uitgebreide assortiment.