Ervaringen

P. Rijnsburger
30 apr 2024
Snelle levering met een leuke attentie er in. Heel mooi houten speelgoed. Zeer verzorgd.
Lees meer...
huntjens
26 apr 2024
Prima
Lees meer...
Henk
16 apr 2024
Leuk en attent bedrijf
Lees meer...
Karin Kraak-Cocx
09 apr 2024
Uitmuntend
Lees meer...
Melanie Huter
27 mrt 2024
Prima
Lees meer...
Hiske
26 mrt 2024
Alles netjes en snel geleverd! Top!
Lees meer...
Roos-Anne
13 mrt 2024
Fantastisch!
Lees meer...
B. Koopmans
13 mrt 2024
Snelle levering, moaie producten, netjes verpakt.
Lees meer...
Angeliq
05 mrt 2024
Super! Leuk, mooi, houten speelgoed!
Lees meer...
Gerard
19 feb 2024
Snelle service
Lees meer...
M
19 feb 2024
Mooie producten,snelle verzending. En als kers op de taart was het cadeau met zorg en heel erg mooi ingepakt!
Lees meer...
An
06 feb 2024
Super service! Leuk assortiment en cadeaus worden heel leuk ingepakt!
Lees meer...
Carina van der Kuijl
23 jan 2024
Met liefde van mooi cadeaupapier voorzien met daarbij een leuke attentie en kaart.
Blij verrast.
Lees meer...
Vee.
23 jan 2024
Fijne ervaring en erg attent met een persoonlijke bericht en een kleinigheidje mee te sturen. Erg betrokken bij de klant. Goede levering, alles goed en feestelijk verpakt. Dankjewel.
Lees meer...
Middelkoop
23 jan 2024
Heel accuraat en vriendelijk. Zeer behulpzaam
Lees meer...
Dijkstra
17 jan 2024
Prima
Lees meer...
Christiaanse
13 jan 2024
Overzichtelijke website, snelle verzending, mooi ingepakt.
Lees meer...
Dilara
10 jan 2024
Snelle levering en top dat het al heel leuk ingepakt is!
Lees meer...
A.
27 dec 2023
Wonderful experience!
Lees meer...
Michelle Hendrikx
16 dec 2023
Bestelling geplaatst
Lees meer...
Janine van Dijk-Scheffer
14 dec 2023
Prima
Lees meer...
Talia
12 dec 2023
Mooie spulletjes en snel geleverd. De volgende dag had ik alles in huis.
Lees meer...
Renate
01 dec 2023
Eerste keer houten keuken spulletjes besteld voor kleindochter,was super snel geleverd en ziet er geweldig uit,zo blij mee en dan ook nog een cadeautje erbij en een handgeschreven kaartje.
Zal zeker niet de laatste keer zijn want geweldige spulletjes voor speelkeuken
Lees meer...
Janet
29 nov 2023
Alles was mooi ingepakt en er zaten leuke kleine verassingen bij. Erg leuk om te ontvangen. Dank je wel voor de fijne en snelle levering.
Lees meer...
Cat
23 nov 2023
Snelle bezorging, goede service
Lees meer...
Marjon
17 nov 2023
Super!
Lees meer...
Marijke
16 nov 2023
Prachtig verantwoord kinderspeelgoed. Contact met het bedrijf uiterst vriendelijk en goed bereikbaar . Ik kan Doeppie Dee bij iedereen aanbevelen.
Lees meer...
Linda
16 nov 2023
Snelle levering, duidelijk. Spulletjes goed verpakt en persoonlijk! Super verzorgd
Lees meer...
M. Kleine
16 nov 2023
Ik had een Sinterklaas kado besteld , kreeg heel snel binnen, superleuk ingepakt met een aardigheidje, een kaartje van de eigenaresse en een zakje pepernootjes erbij.
Lees meer...
Basisschool Pro Rege
14 nov 2023
Fijne ervaring. Snelle service en mooi materiaal.
Lees meer...
Antoinette Mooij
14 nov 2023
Enthousiast t, meedenkend, en zelfs als fraai cadeau ingepakt
Lees meer...
Christien
02 nov 2023
Zeer positief
Lees meer...
Marjo
31 okt 2023
Snelle levering, super leuk ingepakt en ook nog een extraatje erbij als verrassing! Ik ben dik tevreden!
Lees meer...
Julia
31 okt 2023
Top
Lees meer...
A Visser
22 okt 2023
Wat een service. Zo snel geleverd en mooi ingepakt. Lief klein cadeautje en leuke kaart, Hou zeker jullie site in de gaten voor mijn kleinzoon.
Lees meer...
Maj van den Heuvel
17 okt 2023
Snelle levering en cadeaurtje heel leuk ingepakt zonder extra kosten.
Lees meer...
Jojanneke
12 okt 2023
Super, echt in 1 woord geweldig. Had aangegeven dat het cadeautjes waren wordt echt super mooi ingepakt, een aanrader ben er zo enorm blij mee.
Lees meer...
Lisanne
09 okt 2023
Leuke producten en leuk verpakt! Ze vallen wel kleiner uit dan verwacht. Pakketje was nat geworden doordat het niet helemaal dicht kon. Mijn advies is om ze in een iets grotere doos te verpakken.

Reactie DoeppieDee:

Beste Lisanne,
Wat vervelend om te lezen dat jouw pakketje nat is geworden. Daardoor is wellicht ook de tape losgelaten. Als er hierdoor schade aan je producten is ontstaan dan lossen we dit uiteraard netjes voor je op. Je advies over het formaat van de doosjes nemen we zeker ter harte. Uit duurzaamheidsoogpunt proberen wij altijd de best passende doos voor verzending te gebruiken. Fijn om te lezen dat je aangeeft dat het leuke producten zijn en dat de cadeautjes leuk verpakt zijn.
DoeppieDee
Lees meer...
Kim
03 okt 2023
Heel goed, snelle levering. Netjes verpakt en een leuk kaartje erbij.
Lees meer...
Sigrid
24 sep 2023
Snelle levering. Persoonlijk. Leuk extraatje
Lees meer...
Hyuiopiokliouyt
22 sep 2023
Meer dan formidabel
Lees meer...
Anita
21 sep 2023
Heel goed
Lees meer...
D.v.d.S.
19 sep 2023
Snelle levering, netjes verpakt en ook nog 2 kleine extra presentjes. Héél leuk!
Lees meer...
Sandra Van Lohuizen
13 sep 2023
Grappige houten treinrails, mooi ingepakt en snel geleverd. Mijn kleinzoon speelt er de hele dag mee.
Lees meer...
Jeannette
06 sep 2023
Super!
Lees meer...
Jeannette
06 sep 2023
Super!
Snelle levering, mooi ingepakt, persoonlijk kaartje erbij. Dit is hoe het zou moeten zijn. Niet eerder hier een bestelling geplaatst maar ik ben meer dan tevreden. Ik kom zeer zeker terug.
Tegenwoordig geloof ik niet meer zo in vandaag besteld morgen in huis maar hier maken ze het nog echt waar! En dan de inpak service kosteloos! Toppers!
Lees meer...
Gastouderopvang Kom en zie
06 sep 2023
DoppieDee heeft de bestelling keurig afgehandeld. Communicatie is duidelijk. Snelle levering. De prijs van mijn bestelde artikelen was lager dan bij 2 andere webwinkels. Ik ben zeer tevreden
Lees meer...
GroundAce
31 aug 2023
Super service
Lees meer...
Annet
23 aug 2023
Zeer goed
Lees meer...
Roelofke Sloothaak
25 jul 2023
Ik ben uitstekend geholpen bij een bestelling die ik op de computer niet voor elkaar kon krijgen. Vriendelijk en leuk gesprek gehad aan de telefoon. En er wordt woord gehouden bij een belofte.
Lees meer...